Inloggen

De Wadden Molenwijk

Maandagkrant 8 juli

VanAnnelies Siezenga

AanIedereen in alle groepen

Agenda
Ma. 8 juli

Slotavond groep 8

Woe. 10 juli Wennen in de nieuwe groep
Do. 11 juli

Laatste schooldag, continuerooster

14.00 uur school uit

Vr. 12 juli t/m 25 aug. zomervakantie
Ma. 26 aug. Start nieuwe schooljaar
   
   
Ouders bedankt!

Uw kind zit op de Wadden voor goed onderwijs, daar zet het Waddenteam zich voor in. Maar zonder betrokken ouders kan je geen school draaien…. Achter de schermen wordt er van alles georganiseerd om de schooldagen voor de kinderen nog leuker te maken, maar ook om de stem van ouders te laten horen of om de organisatie van bijvoorbeeld de tussenschoolse opvang goed te laten verlopen. 

Dit jaar heeft de ActiviteitenCommissie zich ingezet voor het Sinterklaasfeest en de school versierd voor het Kerstfeest. Boodschappen worden vaak door ouders gedaan en er wordt meegeholpen bij het eten in de kleuterklassen of bij de sportdag. In de MR wordt door ouders meegedacht over schoolzaken en daar wordt besproken wat goed gaat en wat beter kan.   

Op de moeders van de overblijfgroep kunnen wij elke dag weer rekenen. Gelukkig is het TSO-team versterkt met nieuwe ouders.  

Los van deze taken in school zijn er ouders die meegegaan zijn naar het zwembad, op excursie met de kleuters, naar het theater of op schoolreis. En niet te vergeten...dank aan de ouders die met een luizenkammetje de haren van de leerlingen nakeken. Fijn dat we op u konden rekenen!

Hopelijk weer tot volgend jaar!

Dag Meester Cees

U heeft het eerder al gehoord...Meester Cees gaat ons verlaten.

Hij heeft een nieuwe baan en huis gevonden in Drenthe en gaat daar met zijn gezin wonen. Cees heeft 9 jaar bij ons gewerkt. Jaren waarin leerlingen gezien werden door hem, naar zijn verhalen mochten luisteren, rekenen en taal van hem leerden, maar óók leerden hoe mooi ieder mens bedoeld is. 'Wat je zaait zal je oogsten' is een uitspraak die Cees aan veel leerlingen heeft doorgegeven. Wij gaan Cees op school missen maar weten ook dat er veel door hem gezaaid is. Daar zijn wij dankbaar voor.

Wij wensen Cees en zijn gezin groeizame jaren in zijn nieuwe omgeving toe!

Luizen gaan niet op vakantie

De afgelopen week is er in meerdere groepen hoofdluis geconstateerd.

Meestal bleek dit om neten te gaan in een vroeg stadium, dus door goed te kammen kon erger voorkomen worden. Controleer uw zoon of dochter ook in de vakantie met enige regelmaat. Waar gelogeerd wordt of met andere kinderen wordt gespeeld bestaat de kans op hoofdluis. Wees er dus op tijd bij.

Transformator-gebouw

Vlak bij school, aan de Frieslandlaan, staat een groot transformatorgebouw waar de electricteit voor een deel van Haarlem binnenkomt.

Dit gebouw is aan vernieuwing toe. Daar worden al lange tijd voorbereidingen voor getroffen. 

In augustus gaat de nieuwbouw beginnen. Dat betekent dat er groot materieel aangevoerd zal worden, dat er geluid van de bouwplaats zal klinken en dat de toegang tot de Frieslandlaan niet altijd makkelijk zal zijn.

Voor de groepen die naar de gymzaal gaan is het voetpad begaanbaar. Wij zullen uiteraard extra opletten op de veiligheid.

 

Laatste schooldag

Op donderdag gaat de school om 14.00 uur uit.

Alle kinderen hebben dan vakantie. Neem broodtrommels, gymtassen en andere spullen van de kapstok mee naar huis.

Wij wensen iedereen fijne weken toe met veel zomers weer om thuis of verder weg lekker van te genieten. 

Op maandag 26 augustus starten wij weer om 8.30 uur!

 

Het Waddenteam wenst alle ouders en leelringen een fijne zomervakantie toe!

 

Dag groep 8!

Vandaag nemen de leerlingen van groep 8 afscheid van school.

Leerkrachten en ouders zijn bij de slotavond aanwezig. 

Aan 8 basisschooljaren komt een eind en de leerlingen zijn duidelijk toe aan een nieuwe fase. Wij wensen alle leerlingen een mooie tijd op de nieuwe school toe en bedanken ouders voor hun vertrouwen in de Waddenschool!

Het beste!