Inloggen

De Wadden Molenwijk

preview
Vrijdagkrant 10 september
Agenda
Ma. 13 september Week van het afvalscheiden
Za. 18 september Clean-up-day, schoonmaken in de wijk
Di. 14 september 2e ronde TussenSchoolsAtelier
Woe. 15 september Start verlengde schooldag gr 6,7,8
Do. 16 september Start Gymkids en Sport4Kids, wél aanmelden!
Di. 28 september Studiemiddag gr 1/2, leerlingen vrij 
Post en flyers van school

Deze week zijn er meerdere folders, flyers en brieven met de leerlingen meegegeven. Het gaat om aanbod voor (gratis) sportactiviteiten. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen zijn er aan het begin van het seizoen gratis lessen te volgen. Leuk om eens een (nieuwe) sport te proberen!

Bekijk de websites die in de folders staan voor meer informatie. 

Voor een bijdrage vanuit het jeugdsportfonds weet u de route naar onze balie te vinden!

 

Medicijnen op school

Sommige kinderen hebben medicijnen van de dokter gekregen die alle dagen nodig zijn. Wij vragen ouders om een formulier in te vullen waarop de afspraken staan over het gebruik en het toedienen. Is dit voor úw kind van toepassing laat het ons dan weten.

Afval, gooi het (niet) weg...

Vandaag zijn de gastsprekers van Spaarnelanden in de klassen geweest om te vertellen over het nut van afval. We gooien plastic, blik, drinkpakjes en melkpakken vaak gewoon bij het restafval maar daar komt verandering in. Bij school staan volgende week grote inzamelbakken waar dit afval in kan. Het wordt daarna opgehaald en als grondstof opnieuw gebruikt. De school die het meeste afval verzamelt heeft gewonnen. Helpt u mee?

Alle gezinnen hebben een folder gekregen waarop staat hoe je het beste het afval kan scheiden. Groen afval in het emmertje, maar dan zonder plastic zakje... Lees de folder om te weten hoe het werkt!

TussenSchoolsAtelier

De eerste 3 keer van het TussenSchoolsAtelier zijn achter de rug. Dinsdag gaan de kinderen met een nieuw atelier beginnen. Nu misschien naar trommelen, of mozaïek, of koken of dans.....We delen de leerlingen in bij een atelier dat hopelijk past. Misschien leer je iets nieuws of is het spannend maar dat maakt je 'rijker' in je hoofd.

Kent u iemand die ook een leuk atelier kan verzorgen of wilt u zelf meedoen?? Dat horen we graag van u!

SchouderCom

We sturen alle schoolpost via SchouderCom naar u toe. Belangrijk dus om uw account goed bij te houden. Zelf kunt u uw gegevens wijzigen of een foto van uw kind uploaden. In ieder geval vragen wij u de vragenlijst met toestemming voor het gebruik van foto en video in te vullen. 

(Bekijk het voorbeeld die wij in een eerdere mail stuurden, dan lukt het vást.)

Wij wensen iedereen een fijn weekend!

Het Waddenteam